Vught, Margrietlaan 20

€ 1.495.000,- k.k.
  • Inhoud totaal: 992 m3
  • Woonoppervlakte: 225 m² + garage ca. 26 m²
  • Perceelsgrootte: 509 m2
  • Bouwjaar: 2010

In deze instapklare stijlvolle villa, gelegen in een kindvriendelijke en autoluwe jonge villawijk, wil je wonen!

Deze woning biedt namelijk alles wat je zoekt: comfortabele leefruimtes, een nieuwe woonkeuken (2023), een in 2023 aangebouwde speel-/werkkamer, maar liefst vijf slaapkamers, twee moderne badkamers, en talloze extra’s die het leven hier bijzonder aangenaam maken, waaronder 16 zonnepanelen.

Deze woning heeft uiteraard een oprit voor meerdere auto’s. Het zonrijke perceel van 509 m² is fraai aangelegd met twee terrassen, gevarieerde beplanting, een handige berging en een eigen achterom. Hier geniet je van rust, privacy en ruimte, terwijl je toch centraal woont, dichtbij scholen, het centrum van Vught, de Vughtse Heide, het station én op korte afstand van ’s-Hertogenbosch.

De sfeervolle wijk is gebouwd rond 2010 en wordt gekenmerkt door diverse woningtypes, geïnspireerd op de jaren 30. De Margrietlaan is een doodlopende straat waardoor er nauwelijks verkeer is, zodat kinderen hier nog ouderwets veilig voor de deur op straat kunnen spelen. Groen speelt in de wijk een belangrijke rol en wanneer je de Aert Heymlaan oversteekt, sta je zo in het prachtige Loyolapark. Deze plek in Vught is, voor zowel jong als oud, een fantastische plek om te wonen.

Laat je verrassen door het comfort, de ruimte en de sfeervolle afwerking! De woning mag met recht instapklaar genoemd worden. Wij laten jou de woning dan ook graag zien!

De indeling is als volgt:

Via de ruime oprit loop je naar de overdekte entree van deze stijlvolle villa. In de ontvangsthal tref je de meterkast, de deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang waaronder een verlichte garderobekast en een praktische bergkast.

In de hal ligt, net als in de woonkamer en woonkeuken, een prachtige geoliede eikenhouten vloer in combinatie met vloerverwarming. Strakke stucwerk wanden en plafonds en hoge plinten zorgen voor een fraai geheel.
Dubbele deuren verbinden de hal met de ruime, lichte woonkamer. Deze speels ingedeelde leefruimte in Z-vorm biedt een comfortabele zitruimte met een sfeervolle gashaard plus een grote ruimte, waar gemakkelijk een 8-persoonstafel past.

De houten vloer, het strakke stucwerk en de vele grote ramen zorgen voor een lichte, en zonnige sfeer waar je elke dag van zult genieten. Maatwerkkasten bieden volop bergruimte en openslaande deuren zorgen voor een uitstekende verbinding met de tuin. Of je nu aan de tafel zit of op de bank ontspant, het uitzicht op de tuin is erg prettig. Voor extra comfort zijn er bij alle grote ramen elektrisch bedienbare screens aanwezig.

Aan de voorzijde is de in 2023 verbouwde woonkeuken gesitueerd, die in open verbinding staat met de woonkamer. De absolute blikvanger is het grote kookeiland met barfunctie afgewerkt met een natuurstenen blad. De hoekopstelling met een hoge kastenwand, en een lang spoelgedeelte voorzien van een composiet werkblad zorgt voor een grote hoeveelheid aan bergruimte. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een Bora kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, wijnklimaatkast en een Quooker. Dankzij de ramen aan twee zijden geniet je hier van veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht naar buiten, wat bijdraagt aan de fijne sfeer in deze prachtige ruimte.

De huidige eigenaren hebben in 2023 niet alleen de keuken vernieuwd, maar ook het woonhuis vergroot. Een grote, aluminium pui met een taatsdeur geeft toegang tot een zeer ruime speel-/werkkamer die vanuit de woonkeuken en ook vanuit de woonkamer te bereiken is. Onder het tapijt ligt vloerverwarming en ook hier zijn de muren en het plafond gestuct. Er zijn, net als in de keuken, granieten vensterbanken geplaatst. In het dak zie je twee grote lichtkoepels met warmte werend glas. Erg praktisch is dat deze ruimte een eigen thermostaat heeft, voor een optimale beheersing van de temperatuur.

Aan de andere zijde van het woonhuis, in de hal, is een deur naar de diepe inpandige garage. Aan de voorzijde van de inpandige garage is een kanteldeur met loopdeur geplaatst en aan de achterzijde is een loopdeur naar de tuin. De garage beschikt over een keukenblok, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de omvormer van de zonnepanelen. Voor de garage is op de eigen oprit parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig.

Volg de houten trap naar de eerste verdieping, waar je een ruime overloop bereikt. Het grote raam in de zijgevel zorgt voor veel lichtinval en bij de trap naar de tweede verdieping hangt een airco-unit, die de gehele verdieping kan koelen en verwarmen. De muren op de overloop en in de slaapkamers zijn gestuct en op de vloer ligt een eikenhouten, geoliede lamel parketvloer in combinatie met vloerverwarming. Verrassend is de garderoberuimte, gesitueerd tussen de master bedroom en een van de kinderkamers. Deze praktisch ingedeelde ruimte kan ook als berging worden gebruikt.

Wat voorheen een zeer ruime slaapkamer was, is nu verdeeld in twee comfortabele kinderkamers. De slaapkamer aan de linkerzijde heeft grote ramen aan twee zijden en de naastgelegen kamer een groot raam in de voorgevel. Aan de achterzijde is de speels ingedeelde master bedroom met een royaal slaapgedeelte en een apart kleedgedeelte, met aan twee kanten garderobekasten. Het schuine dak met hoge nok versterkt het gevoel van ruimte.

Eveneens aan de achterzijde zijn de badkamer en de separate toiletruimte gesitueerd. De badkamer, met een groot raam, heeft geheel betegelde muren in een lichte, neutrale kleur. Onder de donkere vloertegels ligt vloerverwarming. Verder is de badkamer ingericht met een ligbad, een inloopdouche, twee wastafels en een elektrische designradiator. Zowel het bad als de douche zijn voorzien van thermostaatkranen. Naast de badkamer is de toiletruimte gesitueerd. Deze is deels betegeld en voorzien van een wandcloset, fonteintje en, net als in de badkamer, mechanische ventilatie.

Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping, met een hoge nok en bergruimte in de schuinten van het dak. De muren zijn gestuct en op nagenoeg de hele verdieping ligt een eikenhouten lamel parketvloer.

De overloop is, dankzij de grootte en het raam in de dakkapel, heel geschikt om te gebruiken als werk-/studeerplek. Achter een van de mooie paneeldeuren, welke in de gehele woning aanwezig zijn, is de technische ruimte aanwezig met de opstelling van de cv-ketel (Atag, 2020), de unit van de mechanische ventilatie, de unit van de vloerverwarming (t.b.v. 1e verdieping) en een tweede wasmachineaansluiting. De mogelijkheden zijn aanwezig om op een eenvoudige manier een hybride ketel of warmtepomp te plaatsen.

Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, waarmee het totaal op vijf komt. Beide kamers hebben een raam in de buitengevel en een dakraam of dakkapel voor extra lichtinval. Het effect van ruimte wordt versterkt door de hoge nok. In de kamer aan de achterzijde hangt een airco-unit, die zowel kan koelen als verwarmen.

Deze verdieping heeft de beschikking over een eigen badkamer, uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamer op de eerste verdieping. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche met thermostaatkraan, en wastafel. Het dakraam zorgt voor een natuurlijk lichtinval en biedt, naast de aanwezigheid van de mechanische ventilatie, een extra ventilatiemogelijkheid.

Extra bergruimte is beschikbaar op de praktische bergzolder, die via een vlizotrap op de overloop van de tweede verdieping bereikbaar is – ideaal voor het opbergen van kerstdecoraties, koffers en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Buiten

Dit fantastische huis staat op een perceel van 509 m², met een zonnige achtertuin op het zuidwesten. De omsloten tuin biedt veel privacy en daarnaast ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

In de achtertuin zijn twee sfeervolle terrassen aangelegd. Het eerste terras, dat grenst aan de woonkamer, bestaat uit een mooie combinatie van sierbestrating en tegels. Hier bevindt zich ook een houten pergola, die echter wel renovatie nodig heeft. Achter in de tuin ligt het tweede terras, eveneens voorzien van sierbestrating en tegels, waar platanen fungeren als natuurlijke zonwering. Zo is er altijd wel een plekje waar je in de zon of in de schaduw kunt zitten.

Praktische elementen zijn de berging met vliering, de buitenkraan, de elektrapunten in de gehele tuin, de sproei-installatie en de achterom. Rondom is buitenverlichting geïnstalleerd, wat zorgt voor een tuin met sfeer en voor een grote mate van veiligheid.

Bijzonderheden:

- Energielabel A (in januari 2019 verleend, nadien geoptimaliseerd door de installatie van zonnepanelen, een nieuwe cv-ketel en airco-units)
- Onder architectuur van studio Conen gerealiseerde uitbouw (2023)
- Luxe, in 2023 vernieuwde woonkeuken met groot eiland
- Hoogwaardig materiaalgebruik met gebruik van neutrale, sfeervolle kleuren
- Vijf slaapkamers, twee badkamers en een speelkamer (mogelijk werkkamer)
- Aangenaam woonklimaat gedurende het hele jaar mede door de aanwezige airco’s
- Energiezuinig door de zonnepanelen en optimale isolatie.
- Vloerverwarming op de begane grond (m.u.v. garage) en eerste verdieping
- Zeer ruim, zonnig perceel met achterom
- Goed burencontact en 1 keer per jaar een buurtfeest (BBQ o.i.d.)
- Mix aan bewoners in de straat, veel gezinnen met kinderen
- Kindvriendelijke woonomgeving waar kinderen kunnen spelen op straat en in het Loyolapark
- Toplocatie in Vught, op fietsafstand van het centrum, de Vughtse Heide en 's-Hertogenbosch
- Al met al is deze woning dé kans voor wie op zoek is naar een instapklare, moderne en toekomstbestendige woning in Vught Noord.

Uw contactpersoon
Sandra van Doggenaar
T: 073 6573444
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF