Vught, Vogelkerslaan 7 A - Bouwperceel

VERKOCHT
  • Perceelsgrootte: 1089 m2

Nu de mogelijkheid uw droomvilla te creëren in een bosrijke en rustige omgeving op een van de mooiste plekjes van dé villawijk in Vught, omgeven door andere mooie villa’s en op slechts op 600 meter afstand van de IJzeren Man.

Dit super zonnige perceel is circa 1.089 m2 groot. Een van de mooie aspecten van dit perceel is dat het een groot kavel is met zeer veel privacy en waarbij u volop kunt genieten van groen en rust.

U kan hier een geweldig mooie villa bouwen. Op het kavel is met paaltjes aangegeven waar gebouwd mag worden. Het hoofdhuis heeft een maximale nokhoogte van 8 meter. Als aanbouw van het hoofdhuis mag er nog 1 laags gebouwd worden met een maximale hoogte van 3,5 meter. Alles bij elkaar opgeteld betekent dit dat u circa 520 m² woonoppervlakte kan creëren. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u iets kleiner wilt gaan bouwen.
Een zwembad aanleggen is uiteraard ook mogelijk. Graag willen wij u tijdens een bezichtiging uitleggen waar precies het bouwvlak waar u kunt bouwen ligt.

Niet alleen is het perceel perfect, maar ook de locatie kan zeker perfect genoemd worden.

Dit perceel aan de Vogelkerslaan ligt mooi aan de rand van dé villawijk van Vught, op voldoende afstand van zowel het spoor als de N65 waardoor u in alle rust kunt wonen. Verder ligt het op 5 minuten loopafstand van het bos en de IJzeren Man, het uitgebreide wandel-en-recreatiegebied, met aansluitend de Vughtse Heide. Hier vindt u qua natuur en ontspanning alles wat u maar wensen kunt. Voor de gravelbanen van de nostalgische tennisvereniging ‘Woburn Park’ hoeft u maar 400 meter te lopen.

Daarnaast liggen alle voorzieningen vlakbij. De populaire middelbare school Maurikcollege ligt slechts op 5 minuten fietsen, evenals zeer gewilde lagere scholen. Het winkelcentrum van Vught is makkelijk per fiets bereikbaar. Het dorp zelf is gemoedelijk, met die kenmerkende Brabantse gastvrijheid. Bovendien schurkt Vught op een aangename manier tegen Den Bosch aan. Vanuit uw woning aan de Vogelkerslaan rijdt u in 10 minuten naar het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch en de Sint Jan.
U geniet van de voordelen van snelle verbindingen naar Vught centrum, Den Bosch en de rest van Nederland, én dat zonder geluidsoverlast.

Verder kent Vught de laatste jaren een sterke toestroom van mensen die in de grote steden werken en die twee of drie dagen per week per trein of via de nabijgelegen A2 in één à anderhalf uur naar hun werk forensen, om verder lekker thuis te werken. Deze specifieke locatie is dan ook een waar paradijs voor thuiswerkers.

Wilt u midden in een bestaande villawijk uw eigen droomvilla creëren, dan is hier uw kans. We verheugen ons erg u deze droomkavel te mogen laten zien.

Uw contactpersoon
Mr Gijs D. den Hollander
T: 073 657 34 44
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF